Banen bij
Van der Velden

Servicemonteur (startersfunctie)

Nijmegen
40 uur per week

Servicemonteur GWW

Nijmegen
40 uur per week

Servicemonteur Storingen

Arnhem
40 uur per week

Ontstoppingsmedewerker

Doesburg
40 uur per week

Servicemonteur GWW

Arnhem
40 uur per week

Servicemonteur

Nijmegen
40 uur per week

Van der Velden

Locatiegegevens


Bijsterhuizen 11-74
6546 AS Nijmegen
Maak route
Waar Van der Velden het beheer van riolen op zich neemt, ontstaat een onzichtbare kwaliteit die maakt dat we hygiënisch en ongestoord kunnen leven! Van der Velden heeft jouw hulp hierbij nodig!
De kracht van Van der Velden Rioleringsbeheer mag grotendeels onzichtbaar zijn, feit is dat het specialisme (even) onmisbaar is. Ons leven zou er zonder een goed werkend riool, heel anders uit zien. Bedrijven, particulieren, vastgoedbeheerders, zorginstellingen en (semi-) overheden maken dan ook dankbaar gebruik van het rioleringsbeheer, onderhoud van olie- en vetafscheiders en de 24 uurs calamiteitendienst.

Ruim vijftig jaar expertise van dit familiebedrijf betaalt zich uit in perfect rioleringsbeheer. En daar merken opdrachtgevers in de praktijk helemaal niets van. Daarvoor zorgt Van der Velden voor.

Meer weten over werken bij Van der Velden? Klik dan op één van onze vacatures!

Heel Nijmegen aan het werk. Doe je ook mee?

Heel Nijmegen aan het werk, dat is waar we voor staan. Als uitzendbureau kunnen we hier direct een impact op maken, en dat is wat we graag doen!. Een mooie uitdagende route die we met veel energie belopen.
Up